Nieuws

'Eat to meet', de VondelThuistafels

Dit initiatief leverde hele gezellige avonden op. 

Het principe: je prikt een datum, geef aan wat je kookt, vlees, vis of vegetarisch en hoeveel buurtgenoten je kunt ontvangen. Heel laagdrempelig, er is dus steeds een andere tafel bij iemand anders thuis. Mee-eters dragen 10 euro bij in de kosten voor de gastheer/vrouw (inclusief wijn). Twee gangen, maximaal drie. En…culinaire hoogstandjes niet nodig, zelfs niet gewenst!! Tussen 18.30 en 19.00 uur binnenkomst, aan tafel tot ongeveer 20.30 uur zodat iedereen nog een avondprogramma kan doen.

Dit is een overzicht van de volgende tafels, opgeven via clara@hillencoaching.nl

Woensdag 18 maart                      Vis bij Clara       

Dinsdag 24 maart + Poëzie           een lentestamppotje met vis & poëzie bij Jolanda            

Dinsdag 14 april + poëzie              Vega bij Franke

Dinsdag 21 april                             Indiaas (vlees & vega) bij Jolanda.

Woensdag 29 april                        Asperges met ham bij Wietske  VOL

Maandag 11 mei                           Vis bij Franke

Dinsdag 2 juni + poëzie                 Vega bij Clara    VOL

VondelThuistafels + Poëzie
​​​​​​​Dus een Thuistafel, eten tot ongeveer 20.30. Daarna is eenieder in de gelegenheid een zelfgekozen en meegenomen gedicht voor te lezen. Uiteraard kan daarop worden gereflecteerd. Hoeft niet, kan wel. 

Doe mee en kook een eenvoudige maaltijd

Als je een keertje bij jou thuis wilt ontvangen horen we dat graag!  Heb je nog vragen, mail of bel dan naar Clara Hillen: clara@hillencoaching.nl of 06 - 5188 3509. Om een misverstand uit de weg te ruimen, we houden de woensdag aan voor de ThuisTafels maar andere dagen zijn natuurlijk ook mogelijk. Opgeven via clara@hillencoaching.nl

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseVan_Baerle_MakelaarsWijnhandel_Koninginneweg