Nieuws

17 maart laatste middagconcert van seizoen, wie gaat mee? - GEANNULEERD

In verband met de landelijke Corona-maatregelen is dit geannuleerd.

De Concertgroep gaat dinsdagmiddag 17 maart naar het concert in de  Grote zaal van het Concertgebouw, aanvang 15.00 uur (laatste concert van dit seizoen). Het Residentie Orkest speelt onder leiding van  Baiba Skride in een sfeervol Middagconcert werk van  Smetana, Schumann en Dvořák. Lees hier voor meer informatie.

Vondeldorpers krijgen rang 1-kaarten tegen gereduceerd tarief € 32,50. Gezien de grote belangstelling voor dit concert wel graag snel aanmelden bij Gemma van Agt, vanagt@xs4all.nl onder gelijktijdige overmaking van het verschuldigde bedrag op rekening NL 34 TRIO 0197 699 588  t.n.v. Vondeldorp o.v.v. concert 17 maart.
Meestal drinken we gezellig nog een drankje achteraf.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_Liem