Nieuws

Lezing 'Levenstestament' uitgesteld

Wat is een levenstestament? Met een levenstestament houdt u zolang mogelijk zelf de regie. U bepaalt wie uw persoonlijke, financiële en medische zaken regelt wanneer u dit zelf (tijdelijk) niet meer kunt. 
De kernvraag van een levenstestament is: wie geeft u het vertrouwen?

Tijdens de lezing wordt u meegenomen in de wereld van het levenstestament. Aan de hand van voorbeelden wordt getoond waarom het opstellen van een levenstestament zinvol is en veel ellende kan voorkomen. Marion Hermans van Stichting Nabestaandenzorg verzorgt deze avond voor u. De jurist van de stichting, mr. Ruud van Caspel, zal aanwezig zijn om eventuele juridische kwesties toe te lichten. Het wordt een interactieve avond waarbij er ruimte is voor persoonlijke vragen. 

Nabestaandenzorg Amsterdam is een stichting die haar cliënten een volledig pakket aan diensten biedt voor mensen die er bewust voor kiezen om bij leven hun zaken zorgvuldig te regelen.
Uw zaken op orde hebben schenkt u de rust en de ruimte om van de goede dingen van het leven te blijven genieten. Het behouden van de regie, ook in de voorzienbare lastige situaties vormt hiervoor de basis. Deze basis legt u door het invullen van een levenstestament, zowel voor uzelf als voor uw (eventuele) partner waarbij u een levensexecuteur benoemt.

Deze lezing wordt uitgesteld tot in het nieuwe jaar. We houden iedereen op de hoogte!

Raethuys_OpticiensVan_TwuijverAffourtitDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg