Nieuws

Zevende leesgroep van start

Zeven november zaten zeven leeslustigen uit Vondeldorp voor het eerst samen aan tafel om kennis te maken en om de inmiddels 7e leesgroep op te richten.

Wat zijn boeken die - als het ware - in de loop van je leven met je zijn meegereisd (onder andere Louis Couperus en Cary van Bruggen) en welk boek ligt nu op het nachtkastje? (Zwarte schuur van Oek de Jong). Ze waren er snel uit. De ervaringen uit andere leesgroepen werden in grote trekken overgenomen: een keer in de twee maanden, om de beurt bij iemand thuis bij elkaar komen en afsluiten met een gedicht of een favoriet muziekstuk. Toen ook het eerste te lezen boek gekozen werd (Op aarde schitteren we even van Ocean Vuong) konden de glazen worden geheven. Met het groeien van Vondeldorp (inmiddels meer dan 500 leden) is er vast mogelijk een achtste groep op te richten. Meer weten, klik dan hier. Wist u dat Griet op de Beeck, Ilja Leonard Pfeijffer en Tommy Wieringa de meest gelezen auteurs zijn in Vondeldorp. Althans in onze leesgroepen. En dat Arnon Grunberg de grote afwezige is?

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverAffourtitDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg