Nieuws

Zaterdag 9 november Algemene Ledenvergadering

Vondeldorp

Op zaterdagmiddag 9 november vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in de aula van het Amsterdams Lyceum. Inloop is vanaf 13.30 uur.

De uitnodiging en de stukken hiervoor zijn inmiddels bij alle leden thuis bezorgd. Dit is wat ongebruikelijk, maar doen we vanwege het belang van deze vergadering waarin immers een voorstel zal worden gedaan voor de wijze waarop de Buurtkamer kan worden opgezet.

Informatiebijeenkomst Buurtkamer op zaterdag 2 november

Hebt u naar aanleiding van de stukken nog vragen? We vinden het van belang dat iedereen zich een goed oordeel kan vormen. Daarom is er een extra gelegenheid om vragen te stellen over dit onderwerp op zaterdagmiddag 2 november tussen 14.30 en 16.30 uur in de Coenen, J.M. Coenenstraat 4.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Baerle_MakelaarsWijnhandel_Koninginneweg