Nieuws

Bijeenkomst bestemmingsplan Museumkwartier-Valeriusbuurt

Verdiepingssessie over het nieuwe bestemmingsplan Museumkwartier – Valeriusbuurt.

Tijdens deze bijeenkomst gaan bewoners, ondernemers, culturele instellingen en partijen uit de bouw- en vastgoedsector met elkaar en met de gemeente in gesprek over de uitgangspunten voor het nieuwe bestemmingsplan. Het doel van deze bijeenkomst is om waar mogelijk overeenstemming te krijgen over de uitgangspunten voor het nieuwe bestemmingsplan.

In deze mail informeer ik u over de datum, de locatie en het programma voor de verdiepingssessie.

De verdiepingssessie vindt plaats op dinsdagavond 29 oktober van 18.30 tot 21.00 uur in Het Concertgebouw. U kunt zich vanaf 18.00 uur aanmelden in de entreehal aan het Concertgebouwplein. Een medewerker van de gemeente zal u vanaf daar naar de Koorzaal brengen waar de verdiepingssessie plaatsvindt. Tijdens de verdiepingssessie worden soep en broodjes geserveerd.

Het programma voor de verdiepingssessie is als volgt
·         18.00 tot 18.30 uur: inloop met koffie en thee
·         18.30 tot 18.40 uur: opening en toelichting op de avond
·         18.40 tot 19.00 uur: presentatie over de uitkomsten van de mini-enquête en de rondetafelgesprekken. Tijdens deze presentatie worden soep (vegetarisch) en broodjes geserveerd.
·         19.00 tot 20.15 uur: deelnemers gaan in groepjes van circa 10 personen onder leiding van een gespreksleider in gesprek over de uitgangspunten voor het nieuwe bestemmingsplan.
·         20.15 tot 20.45 uur: aan het eind van de avond delen de gespreksleiders de uitkomsten van hun groepsgesprek met de zaal.
·         20.45 tot 21.00 uur: einde van de verdiepingssessie.

Meer informatie vindt u op de projectwebsite
Meer informatie over het nieuwe bestemmingsplan en het participatietraject staat op de projectwebsite.

Graag ontvangen wij een bevestiging van uw komst

Mogelijk is het al enige tijd geleden dat u zich heeft opgegeven voor de verdiepingssessie. Daarom horen we graag even of u nog steeds wilt deelnemen aan de verdiepingssessie. Dit kan door een reply te sturen op deze mail.

Met vriendelijke groet,
Jeroen Rozema
Projectleider bestemmingsplannen
Ruimte en Duurzaamheid - Team Zuid
T:   020 – 252 1413/ 06 - 18533837

Reacties

  • Olga Hutten
    Olga Hutten
    Ik kom met 2 personen zoals aangemeld.
    Alleen stond in de eerste brief/mail inloop vanaf 19.00 uur en nu staat er dus 18.00 uur. Kan verwarring geven.....
    Met vr. gr. Olga Hutten.
ArtiChocBrasserie_De_JoffersVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg