Nieuws

Kwartetten van Haydn en Brahms

Op Dinsdag 12 november 2019 om 14.15 uur speelt het Dudok Quartet Amsterdam in de kleine zaal van het Concertgebouw

Kwartetten van Haydn en Brahms vullen dit Middagconcert. Met zijn strijkkwartetten, opus 20, veranderde Haydn het genre voorgoed. Het Dudok Quartet Amsterdam kiest één van deze revolutionaire kwartetten, plus een expressieve conversatie tussen violen, alt en cello van Brahms. Brahms - Eerste strijkkwartet in c, op. 5, Haydn - Strijkkwartet in g, op. 20, nr. 3 Gezien de grote belangstelling voor dit concert je graag snel aanmelden bij Gemma van Agt, vanagt@xs4all onder gelijktijdige overmaking van het verschuldigde bedrag ad 32 Euro (rang 1) op rekening NL 34 TRIO 0197 699 588  t.n.v. Vondeldorp o.v.v. concert 12 november. Al naar gelang de belangstelling een gezamenlijk drankje achteraf.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg