Nieuws

Expertise gezocht voor het realiseren van ons Vondelhuis

Vondeldorp

Voor het eind van het jaar moeten wij de inrichting, plannen en financiering van ons beoogde Vondelhuis rond hebben. Dat is nodig om de gemeente eind dit jaar definitief te laten beslissen om de huidige Paulusschool in de Dufaystraat voor ons en de huisartsen te verbouwen.

Het bestuur krijgt daarbij graag ondersteuning van leden of buurtbewoners met kennis op de volgende terreinen:

  • Bouwtechnisch

  • Inrichting ontwerp

  • Fondsenwerving

Neem contact op met onze voorzitter Tjeerd Hulsman als u interesse hebt om hieraan uw bijdrage te leveren.

Brasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Baerle_Makelaars