Nieuws

Welkom op onze nieuwe website!

Vondeldorp

Het is zover; we gaan nu echt aan de slag met een nieuwe website die meer mogelijkheden biedt voor onze steeds groeiende vereniging! We zijn nog steeds erg blij met de uitstraling en de sfeer van onze vorige site en gaan dat ook zoveel mogelijk bewaken en behouden, maar toch verandert er het een en ander:

 • de website is 22 augustus overgegaan naar een nieuwe website bij een nieuwe provider
 • de website ziet er iets anders uit dan we gewend zijn, maar onze huisstijl blijft wel bewaard
 • alle leden krijgen een nieuwe login-naam en wachtwoord 
 • deze nieuwe login-naam en wachtwoord worden binnen enkele dagen na de overgang van de website toegestuurd via het bij ons bekende mailadres. In die tussenliggende periode heeft u dus even geen toegang  tot het afgesloten gedeelte (dat achter de login zit).

Wij hopen natuurlijk dat alles zonder problemen verloopt en dat we nu ook van de inlogproblemen, waar sommigen van ons tegenaan liepen, verlost zijn!

Reacties

 • Willemijn Stokvis
  Willemijn Stokvis
  Willemijn Stokvis
  toegankelijk, prettig!
 • Margot van Egmond
  Margot van Egmond
  Mooi en duidelijk!
 • Gemma van Agt
  Gemma van Agt
  Ziet er goed uit! Groet Gemma
 • Lidwien Baten
  Lidwien Baten
  In de mail klikken op nieuw wachtwoord instellen en alles is prima gegaan!
ArtiChocBrasserie_De_JoffersVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Baerle_MakelaarsWijnhandel_Koninginneweg