nieuws

Welke vergunningen worden er in uw buurt aangevraagd?

Vondeldorp
11 mei 2019

Wilt u weten welke bouwplannen er in uw directe omgeving zijn of welke vergunningen er in uw buurt zijn aangevraagd? Denk zowel aan formele besluiten, die direct invloed op uw buurt hebben, als aan vergunningen, bouwplannen en plaatselijke regelgeving. Kijk op deze link : zoek.overheid.nl

Reacties

  • Jaap de Bussy
    Jaap de Bussy
    Er is ook de App "OmgevingsAlert", Die kan je naar behoefte afstemmen op je omgeving.
Brasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOrganicSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg