Nieuws

25 augustus Zomerfeest!

Vondeldorp

Dit jaar op het Valeriusplein! Van 16.00 – 19.00 uur. Kom swingen op muziek van de ‘John Gracion Combination’ band en geniet van hapjes en drankjes van buurtondernemers.

En…rond 17.30 uur: de Vondeldorp Pubquiz! Owen Schumacher test je kennis…hoe goed ken jij je buurt?

muziek – glaasje wijn – pubquiz – ijskar – boekenruil – heerlijke hapjes uit de buurt – springkussen – meet & greet met je buren – koffie – dance for kids -swingen – op de foto met je buren – poëziejukebox – informatie duurzaam Vondeldorp – jazz – inschrijven golftoernooi – chambre d’amis – biertje…en meer

Net als de voorgaande jaren maken we er samen weer een unieke happening en geweldig buurtfeest van!

We zien je graag op 25 augustus.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg