nieuws
 • Expertise gezocht voor het realiseren van ons Vondelhuis

  15 september
  Voor het eind van het jaar moeten wij de inrichting, plannen en financiering van ons beoogde Vondelhuis rond hebben. Dat is nodig om de gemeente eind dit jaar definitief te laten beslissen om de huidige Paulusschool in de Dufaystraat voor ons en de huisartsen te verbouwen.
  Lees meer
 • Zomerfeest groot succes

  30 augustus
  Veel, héél veel Vondeldorpers, en ook buurtgenoten jong en oud kwamen afgelopen zondag naar een zonovergoten Valeriusplein om te komen genieten van een fantastisch Zomerfeest.
  Lees meer
 • Welkom op onze nieuwe website!

  22 augustus
  Het is zover; we gaan nu echt aan de slag met een nieuwe website die meer mogelijkheden biedt voor onze steeds groeiende vereniging! We zijn nog steeds erg blij met de uitstraling en de sfeer van onze vorige site en gaan dat ook zoveel mogelijk bewaken en behouden, maar toch verandert er het een en ander:
  Lees meer
 • 25 augustus Zomerfeest!

  09 augustus
  Dit jaar op het Valeriusplein! Van 16.00 – 19.00 uur. Kom swingen op muziek van de ‘John Gracion Combination’ band en geniet van hapjes en drankjes van buurtondernemers.
  Lees meer
 • VIP, een tussenstand

  24 juli
  Het Vondeldorp Informatiepunt (VIP)  is afgelopen januari van start gegaan. Elke woensdag staan twee enthousiaste VIP-leden paraat in Huis van de wijk Lydia of in Vita Valerius. Om buurtbewoners de weg te wijzen naar informatie op het gebied van zorg en ondersteuning, leefomgeving, sociale infrastructuur en participatie.
  Lees meer
 • Welke vergunningen worden er in uw buurt aangevraagd?

  11 mei
  Wilt u weten welke bouwplannen er in uw directe omgeving zijn of welke vergunningen er in uw buurt zijn aangevraagd? Denk zowel aan formele besluiten, die direct invloed op uw buurt hebben, als aan vergunningen, bouwplannen en plaatselijke regelgeving. Kijk op deze link : zoek.overheid.nl
  Lees meer
 • Samenwerkingsovereenkomst met Winkeliersvereniging Cornelis Schuyt

  18 april
  Vondeldorp is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met de winkeliersvereniging van de Cornelis Schuytstraat voor een veilige en aantrekkelijke Cornelis Schuytstraat voor bewoners en winkeliers. Ook de politie en het Stadsdeel Zuid nemen hieraan deel. De officiële ondertekening was op woensdag 10 april, door onze voorzitter Tjeerd, en onder andere de voorzitter van het Dagelijks Bestuur, Sebastiaan Capel
  Lees meer
 • Gemeente vraagt uw mening

  22 december
  Amsterdam heeft een digitaal platform ontwikkeld waarop u als bewoner, B&B-houder of kamerverhuurder uw mening kunt geven of suggesties kunt geven over deze onderwerpen. Uw input wordt gebruikt bij de verdere discussie en ontwikkeling van beleid en regelgeving voor zowel Bed and Breakfast als Kamergewijze verhuur / Woningdelen. U kunt het platform bereiken via www.amsterdam.nl/denkmee
  Lees meer
 • Feestelijke opening Vondeldorp Informatiepunt

  22 december
  Stadsdorp Vondeldorp start per 2 januari 2019, met de steun van Combiwel en Vita Valerius, het Vondeldorp Informatiepunt. Doel van dit initiatief (afgekort VIP) is buurtbewoners van Vondeldorp een laagdrempelig informatiepunt te bieden over het samenleven in de buurt, het contacten leggen voor het plezierig wonen in de wijk en het geven van informatie over de mogelijkheden in de buurt op het gebied van Welzijn en Zorg. Dit gebeurt in een persoonlijk gesprek met een getrainde vrijwilliger van Vondeldorp.
  Lees meer
ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg