Over het DufayCafé

Van gymzaal naar ontmoetingsplek voor de buurt en cultuur

In de voormalige Paulusschool is nu het DufayCafé gevestigd: een sfeervol café dat vanaf 3 oktober doordeweeks geopend zal zijn tussen 9 en 17 uur. Uitbater Peter van Reenen ontvangt je gastvrij met een lekkere kop koffie of thee, een goed ontbijt of een uitgebreide lunch. Neem plaats aan de grote leestafel met kranten en tijdschriften, of bij mooi weer op het terras onder de pergola. Het aangrenzende schoolplein wordt op dit moment omgebouwd tot groene stadsoase waar het volgende zomer heerlijk toeven zal zijn.

Op dinsdagavond en zondagmiddag organiseert Vondeldorp in het DufayCafé een divers programma voor jong en oud. Denk aan jazz op zondagmiddag, een pubquiz, lezingen over de meest uiteenlopende onderwerpen, een schaakmiddag voor de jeugd, film, gezellige borrels... er is van alles mogelijk. Houd deze website in de gaten voor het laatste programma, iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van Vondeldorp.

Tot ziens in het DufayCafé!


Dufaystraat 19 (tussen Joh. Verhulststraat en hoek De Lairessestraat) 
1075 GS Amsterdam

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverDe_BruinDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg