Vondelensemble

Al lang bestond de wens een Vondelorkest op te richten. Twee Vondeldorpers zijn enthousiast bezig om onder de naam 'Vondeldorpensemble" een intensief musicerende groep te formeren.  Een tiental buurtgenoten hebben zich aangemeld, er is een professionele dirigente gevonden, Ita Heijmans, die ook in Vondeldorp woont, en zijn in september gestart. Ze oefenen eens in de twee weken in het Odensehuis.

De droom: Het Vondelcomponistenproject - Vondeldorpse klanken.

Een mooi doel om aan te werken. Droom is om samen met het Vondeldorpkoor liederen te laten klinken van componisten naar wie in de buurt straten zijn vernoemd. Denk aan Obrecht, Valerius, Okeghem, Verhulst.

We zoeken nog meer muzikale buurtgenoten die zin hebben om mee te spelen. Meer informatie bij Bibi Rijken bibirijken@rijkenamsterdam.nl.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHooghiemstra_FotografieJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Baerle_MakelaarsWijnhandel_Koninginneweg