Wereldeetclub naar Braziliaans restaurant

Locatie:  Ceintuurbaan 63
Datum:  woensdag 19 februari 2020

De Wereldeetclub zet de culinaire wereldreis weer voort en laat nu Azie letterlijk en figuurlijk  links liggen en steken de oceaan over.

Op 19 februari gaan ze Braziliaans eten in 'Samba Kitchen restaurant Rodizio' op de Ceintuurbaan 63. Verzamelen om 18.00 uur. 
De formule is onbeperkt eten van buffet voor 21,50 euro. Er is ook nog mogelijkheid dit groter te maken voor 29,50 euro, dan zit er ook Rodizio bij, grote spies met vlees ook onbeperkt, dit is voor de echte vleesliefhebbers van rose vlees en knapperige kip. 

Wereldeetclub: al etend reizen
De Wereld-eetclub gaat zo ongeveer 1 x per 4/6 weken eten in een restaurant met een buitenlandse keuken. Vorig jaar begonnen ze met Afghaans eten, en zijn toen via Iran en Noord India aangekomen in Zuid India. Een mooie wereldreis ! Het is ook de bedoeling dat de keuze van de restaurants bepaald wordt alsof je echt op reis bent. Dus niet ineens tussendoor Noors eten.

Het is altijd heel gezellig, en de reis is vervolgd via Nepal/Tibet, Vietnam naar Thailand. Wilt u ook mee ? U kunt zich aanmelden bij Laura Foederer, email laura_foederer@hotmail.com.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJacobMinerva_BoekenOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg